Били Фейърс е забавно разпитвана от дъщеря си Нели за

...
Били Фейърс е забавно разпитвана от дъщеря си Нели за
Коментари Харесай

Дъщерята на Били Фейърс Нели пита дали ревнува сестра й Сам, докато я пече на скара на говеждо месо TOWIE

Били Фейърс е занимателно разпитвана от щерка си Нели за нейните дни Единственият метод е Есекс в Били и Грег в четвъртък: Семейните дневници.

34-годишната някогашна звезда от TOWIE се завръща за нова серия от нейното хитово риалити шоу ITVBe със брачна половинка Грег и трите им деца Нели, Артър и Марго. В извънреден клип, получен от Mirror от епизод три, Били оказва помощ на щерка си Нели, на девет, да се приготви за учебно заведение, където чата скоро се трансформира в нейното време в TOWIE.

Нели споделя: „ Когато вуйна [Сам Фейърс, сестрата на Били] беше в TOWIE, къде беше ти? “ на което Били изяснява: „ Не бях в първата серия, единствено вуйна беше, а по-късно се причислих към втората серия! “ След това младежът радостно пита: „ Ревнувахте ли вуйна си? “ със смаяната и смееща се Били дава отговор: " Не! "

Били прибавя: „ Не, тъй като по това време си помислих: „ Никога не бих могъл да направя това, щях да се срамя, че не можех да отида по малкия екран! “ Въпросите обаче не свършват дотук, след което Нели пита: „ Им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР