Известни като парти на годината за кънтри музиката, наградите ACM

...
Известни като парти на годината за кънтри музиката, наградите ACM
Коментари Харесай

Тези визии на червения килим от наградите ACM ще ви впечатлят много

Известни като празненство на годината за кънтри музиката, премиите ACM постоянно са мястото, където можете да си поиграете с визиите от аления килим.

В последна сметка, до момента в който множеството кънтри звезди разчитат на надеждния си чифт носени каубойски ботуши, премиите на Академията за кънтри музика – които ще бъдат излъчени довечера, 16 май, от 20:00 ч. ET—е видял доста фешън опасности измежду най-големите звезди на жанра през годините.

И тази година — която ще има Reba McEntire като церемониалмайстор на вечерта — може да донесе някои от най-хубавите визии до момента. В допълнение към общителния хазаин на премиите, кънтри почитателите също ще могат да се насладят на взаимни осъществявания на Ноа Кахан и Келси Балерини, Нейт Смит и Аврил Лавин и дуото брачен партньор и брачна половинка Гуен Стефани и Блейк Шелтън.

Предвидителите на кънтри класациите Jelly Roll (с същинско име Jason Bradley DeFord), Lainey Wilson, Chris Stapleton,  Thomas Rhett, Kane Brown, Cody Johnson и Miranda Lambert също са планувани да из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР