В столичният районен съд днес се гледаше дело за клевета

...
В столичният районен съд днес се гледаше дело за клевета
Коментари Харесай

Приятелки ли: Ваня Щерева „застреля“ Диана Димитрова в съда!

В столичният областен съд през днешния ден се гледаше дело за клюка и засегнатост

То е заведено от Юлиан Вергов против колежката му Диана Димитрова. На съвещанието блондина липсваше, само че пък на скамейката, в негова отбрана, застана вярната му приятелка, сценаристката Ваня Щерева.

Причината Вергов да заведе това дело против Димитрова бе, че откакто обвиняванията против него за побой отпаднаха, тя не се помири.

Причината се оказаха неналичието на доказателства, че той не е ритал и физически малтретирал колежката си Димитрова. Но екранната уроложка доктор Огнянова не се помири и написа дълъг статус в мрежата против Вергов, който бъкаше от обиди.

Това сподели в съда свидетелката Ваня Щерева. Тя сподели на магистратите, посредством скрийншот, че Димитрова го е наричала „ урод “, човек с „ психологични отклонения “ и други сходни.

„ Докато траеха фотосите на „ Откраднат живот “ ние с Диана бяхме приятелки, само че в този момент съм възмутена от написаното по адрес на Юлиян.

Думите й са четени от всички. Той, до момента в който траеше процесът против нея, не сподели една неприятна или грозна дума против обвинителката си, резервира безмълвие.

А тя продължи да го наскърбява даже и откакто той бе оневинен “, съобщи Ваня Щерева. Диана Димитрова не даде пояснение по проблема, евентуално ще го направи на идващото съвещание през юли.

Но показа, че вместо да бъде осъден насилника й, евентуално нея ще изкарат отговорна.

„ Губя религия в справедливостта в тази страна “, сподели актрисата художник.

 Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР