Мястото на безумната гавра, сътворена от Станиславова, се намира на

...
Мястото на безумната гавра, сътворена от Станиславова, се намира на
Коментари Харесай

На връх 19 февруари, осъдената кметица на Красно село се погаври с Апостола на свободата

Мястото на безумната подигравка, сътворена от Станиславова, се намира на метри от Министерството на земеделието в София. Изследвания на историци и сведения от архивите на еврейската общественост свидетелстват, че незабавно откакто е свален от бесилото, Левски е бил заровен точно там. Въпреки, че към момента няма публично удостоверение къде лежат костите на Апостола, кметицата на Красно село е напълно в пълномощията си да инициира издигане на същински, заслужен монумент на най-големия ни народен воин, вместо да осквернява деня за респект с несъответстващи и даже комични интензивности, гневят се читатели в обществените мрежи.

 

Ден след грозната изцепка, Росина Станиславова бе реализирана от заслужено отмъщение. На 21.02.2023 година Върховният административен съд удостовери решението на КПКОНПИ за спор на ползи против скандалната кметица Красно село Росина Станиславова. Припомняме, че кандидатурата й беше подкрепена от Демократична България и персонално от съветника от " Спаси София " Борис Бонев. С решението си съдиите от Върховен административен съд оставят в действие присъдата на Административен съд - София-град, с което Станиславова бе оповестена в спор на ползи. Станиславова стана клиент за следствие от КПКОНПИ откакто се оказа, че като лице, заемащо висша обществена служба е сключила трудов контракт № РКС20-СП-РД-15/01/29.05.2020 година в собствен частен интерес със обвързваното с нея лице, щерка си Г. С. За това КПКОНПИ й наложи санкция в размер на 5000 лв. и лиши в интерес на Столична община сумата от 121,59 лв., получени от щерка й.

 

Решението на Върховен административен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и е съображение тя да бъде освободена като кмет на „ Красно село “.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР