Въпреки че Живко Коцев се очертава като ключова фигура в

...
Въпреки че Живко Коцев се очертава като ключова фигура в
Коментари Харесай

Живко Коцев пял в дует с Азис на рождения ден на дясната ръка на Паскал

Въпреки че Живко Коцев се обрисува като основна фигура в проведената незаконна група за контрабанда на Никола Николов – Паскал, той е на независимост, пък въпреки и с повдигнати обвинявания. Както е обществено известно, след осъществен обиск в дома му и открити доказателства за съгласуваност на основния секретар на Министерство на вътрешните работи с Марин и Стефан Димитрови, Живко Коцев опита да изтъргува свободата си, търсейки основния прокурор Борислав Сарафов с предложение да стане предпазен очевидец. Първоначално Коцев фигурираше като очевидец, само че откакто изтегли своята подадена оставка, а след това беше уволнен от служебния министър председател Димитър Главчев, се снабди с обвиняване като част от бандата на Паскал. В хода на следствието беше открито, че Живко Коцев е получавал скъпи дарове от контрабандистите, измежду които се откроява часовник „ Хубло Биг Бен " на стойност 50 000 лв..

Часовникът подарък на Живко Коцев му бил закичен на ръката на летището в Дубай на връщане от отмора на Малдивите, където ченгето с присадената коса отдъхвал в компанията на Николина Ангелкова и Стефан Димитров – Малката Яра.

 

Както стана ясно по-рано, Живко Коцев е бил ухажор на Ангелкова и е пътешествал напред-назад с нея.

Междувременно стана ясно, че някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи е бил отсвирен от досегашните си настойници от „ Продължаваме промяната “. Коцев се надявал да бъде повдигнат за народен представител, с цел да може да се снабди с депутатски имунитет и по този начин да се размине с носенето на наказателна отговорност. От ПП-ДБ обаче взели решение, че ще е най-добре да се разграничат от него.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР