МВР командирова полицаи от цялата страна за летния сезон по

...
МВР командирова полицаи от цялата страна за летния сезон по
Коментари Харесай

МВР командирова полицаи от цялата страна по Черноморието

МВР командирова служители на реда от цялата страна за летния сезон по Черноморието. Това са част от ограниченията, които органите на реда подхващат за обезпечаване на сигурността и спокойствието на жителите и гостите по време на почивките им.

В " Слънчев бряг " към този момент са командировани 40 индивида, показа началникът на районно управление (на МВР) - Несебър гл. контрольор Иво Терзиев. Според него те са разграничени на 4 смени. " Има служители на реда от София, Габрово, Пловдив. Всеки командирован ще бъде прикован към локален служител на реда, ще има взаимни екипи. Има и сътрудници, които ще са част от следствия. В началото на юли ще дойде нова група, по-късно през август - по 68 индивида, както и друга до 10 септември - 30 индивида ", изясни той, представен от NOVA.

Един от командированите, който е за 16-та година на работа по Черноморието прецизира, че поради натовареността в столицата, не се затруднява да охранява и почиващите в Бургаско.

За поредна година ще има и взаимни патрули с полицейски чиновници от Румъния на територията на Слънчев бряг и от Чехия - на територията на Приморско. Те ще останат през юли и август.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР