Километрична опашка се е образувала граничния пункт Кулата, предаде bTV.

...
Километрична опашка се е образувала граничния пункт Кулата, предаде bTV.
Коментари Харесай

Задръстване на ``Кулата`` заради засилени проверки

Километрична опашка се е образувала граничния пункт " Кулата ", съобщи bTV. Автомобилите, които желаят да влязат в Гърция, към този момент чакат близо 2 часа. Към 11 ч. опашката е била над 5 км.

Във връзка с упования през празничните дни засилен трафик през българо-гръцката граница, управлението на граничната полиция взима ограничения за умерено прекосяване, разгласи по-рано Министерство на вътрешните работи.

С цел безпроблемното прекосяване през пунктовете в границите на почивните дни ще са отворени всички работни места, за които е гарантиран нужният запас от чиновници и механически средства, оповестяват от пресцентъра на вътрешното министерство.

От страна на гръцките управляващи е получена информация, че на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон за същото време ще се правят засилени полицейски инспекции и няма да се вкарва омекотен режим на работа.

На пътуващите за Гърция се предлага да употребяват и различните направления - през Маказа, Илинден, Ивайловград, Златоград и Капитан Петко Войвода.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР