Мръсна компроматна кампания. Записът го изслушахме внимателно, той е и

...
Мръсна компроматна кампания. Записът го изслушахме внимателно, той е и
Коментари Харесай

Кирил Петков за записа: Рязан и лепен е, манипулация

„ Мръсна компроматна акция. Записът го изслушахме деликатно, той е и рязан и лепен “, съобщи на брифинг в коридорите на Народно събрание съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Коментарът му е във връзка на пуснатия през вчерашния ден нов запис, в който се приказва за „ всекидневен кеш “.

Кирил Петков разяснява, че записите, които са публикувани, са манипулирани. „ Другото, което видяхме, че се поставят имена, които изобщо не са там, примерно Пламен, на никое място не се споделя, че е Пламен Бобоков – това е безспорна клевета “, добави Петков. 

„ Има рязане и лепене, има нелогични фрази. Това, което са създали е да опитат да сглобят нещо от наши диалози и това да се случи след година и тъкмо в предизборната акция. Нямат причини за пенсиите, за какво неравенството се е покачило по време на ГЕРБ и сме станали като латиноамериканска страна “, добави Кирил Петков.

Председателят на „ Демократи за мощна България “ (ДСБ) Атанас Атанасов, попита, кой е този, който подслушва партийната централа на ръководеща партия и попита министър-председателят Димитър Главчев, който носи отговорност за работата на Държавна организация „ Национална сигурност “, дали ще разпореди на ДАНС осъществяване на задълбочено следствие за подслушването на централа на ръководеща партия.

Има съответни обществени обстоятелства, че има нерегламентирано подслушване на партийна централа, настоя Атанасов и попита има ли пробив в националната сигурност.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР