Москва. Уникална логистична система за метериално-техническо осигуряване (МТО) на руските

...
Москва. Уникална логистична система за метериално-техническо осигуряване (МТО) на руските
Коментари Харесай

ТАСС: Руските военни са доставили почти един милион тона военни средства в Сирия

Москва. Уникална логистична система за метериално-техническо обезпечаване (МТО) на съветските войски е разрешило доставката, на територията на Сирия, на съвсем един милион тона материални средства, съобщи ТАСС, цитирайки Началник-щаба на материалното обезпечаване на Въоръжените сили на Руската Федерация, по ресурсното осируряване – генерал-майор Валерий Муминджанов.
„ Различните типове превоз са доставили повече от 900 хиляди тона материална средства на територията на Сирия. Създадената логистична система за доставка на материални средства разреши на експертите да решат сполучливо въпроса за доставка на авиационен керосин в Дамаск. В момента, обезпечаването на съветската авиационна група се реализира в цялостен размер, изхождайки от съществуващите потребности. “, съобщи той по време на кръгла маса, провеждаща се в военно-техническия конгрес „ Армия 2017 “, която бе отдадена на разискването на добития опит от военните дейности в Сирия.
„ В изискванията на забележителна раздалеченост (до 10 хиляди километра) на съветската авиационна база от доставчиците на военни средства, беше създадена неповторима логистична система, която синхронизира работата на всички типове превоз на Въоръжените сили и комерсиалните организации “, изясни Муминджанов.
Към момента на идването на бойната авиация на летището в Хмеймим, е била основана нужната полева инфраструктура – жилищна, икономическа, складова и паркинг зона.
„ Не на вятъра експертите от НАТО дефинираха нашата система за доставки на материални средства в Сирия, като „ сирийски експрес “. Превозът на продукция за военни цели, през Черно и Средиземно море, се извършва от огромни десантни кораби, съдове на спомагателния флот, за транспорта на техника и материални средства с двойно предопределение (автомобили, кухни, бани), в другите интервали се използваха и съдове на гражданския флот “, разясни генерал-майорът.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР