Киев. В близост до офиса на президента на Украйна Владимир

...
Киев. В близост до офиса на президента на Украйна Владимир
Коментари Харесай

РИА Новости: Протестиращите в Киев се преместиха пред офиса на Зеленски

Киев. В непосредственост до офиса на президента на Украйна Владимир Зеленски на ул. " Банкова " в Киев стартира акцията " Надзор над Банкова! ", предава РИА Новости .

По-рано в неделя акция на украинската съпротива в навечерието на срещата на върха в нормандски формат се организира на площада на Независимостта в центъра на Киев. Участниците, които съгласно уредниците били „ няколко хиляди “, дефинираха целостта на Украйна, европейския и евроатлантическия курс за „ червени линии “ за президента. Организаторите и участниците желаеха да предупредят украинските управляващи за недопустимостта на „ решения за капитулация “. Хората възнамеряват да прекарат цяла нощ наоколо до кабинета на президента. Преди акцията деятели се пробваха да създадат спонтанна естрада, само че Националната армия предотврати това.

Лидерът на дясната партия " Свобода " Олег Тягнибок, който взе участие в акцията, прикани за преустановяване на дипломатическите връзки и прекратяване на всякаква търговия с Русия. Митингът се излъчва онлайн от телевизионния канал „ Прямой “

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР