Москва. Проекторезолюцията за непризнаване на Владимир Путин за президент на

...
Москва. Проекторезолюцията за непризнаване на Владимир Путин за президент на
Коментари Харесай

ТАСС: Кремъл смята проекта на американската резолюция за непризнаване на Путин за нелеп и агресивен

Москва. Проекторезолюцията за непризнаване на Владимир Путин за президент на Русия, в случай че той заема този пост след 7 май 2024 година, е отлична проява на интервенция на Съединени американски щати в делата на други страни. Това заяви пред публицисти прессекретарят на президента Дмитрий Песков, представен от TACC .

„ Със сигурност сме видели (инициативата на конгресмените). Всеки път ни се коства, че нищо по-смешно, нищо по-агресивно, неприветливо и неконструктивно от другата страна на океана не може да пристигна и всякога се заблуждаваме. Идва, за жалост. “, сподели Песков. „ Това е отлична проява освен за Руската федерация, само че и за всички страни по света, проява, че Съединените щати публично се намесват във вътрешните работи на други страни “, продължи представителят на Кремъл.

Песков означи, че Кремъл счита начинания като сходна проекторезолюция за неприемливи.

„ Считаме сходни начинания на конгресмени за неприемливи. Считаме това за интервенция в нашите каузи и сме уверени, че единствено руснаците могат да дефинират кой и по кое време би трябвало да бъде президент на Руската федерация. Никоя друга страна в света, парламентаристи от която и да е страна по света имат право да претендират за това " - сподели Песков.

Кремъл също счита, че проекторезолюцията е неудачна самодейност и не вижда потребност от реципрочни изказвания. Всъщност самодейността е меко казано толкоз неудачна, че няма особена потребност от реципрочни изказвания “, сподели Песков.

„ От друга страна, явно е, че нашите депутати, несъмнено, надали ще оставят (това) без реакция, както към този момент виждаме, те реагират остро на това. Американските конгресмени имат много невиждана законодателна активност, това не се вписва в никакви рамки на актуалните интернационалните връзки ", сподели представителят на Кремъл.

По-рано стана известно, че подобаващ план е импортиран в Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати от американските законодатели Стивън Коен (демократ от Тенеси) и Джо Уилсън (републиканец от Южна Каролина).

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР