Москва. По време на телефонен разговор руският президент Владимир Путин

...
Москва. По време на телефонен разговор руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

РИА Новости: Путин и Ердоган обсъдиха руските предложения за гаранции за безопасност

Москва. По време на телефонен диалог съветският президент Владимир Путин и турският президент Реджеп Тайип Ердоган са разискали съветските оферти за гаранции за сигурност, обстановката в Закавказието, Сирия и Либия, заяви пресслужбата на Кремъл, представена от РИА Новости

„ Бяха наранени и интернационалните тематики, в това число добре познатите оферти за създаване на юридически формализирани съглашения, гарантиращи сигурността на Руската федерация, обстановката в Закавказието, въпросите за споразумяване на споровете в Сирия и Либия “, се споделя в известието.

Освен това съветският президент Владимир Путин и турският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на телефонен диалог са удостоверили желанието си за по-нататъшно усилване на взаимноизгодното партньорство сред Русия и Турция, заяви пресслужбата на Кремъл.

„ След като си размениха поздравления във връзка Новата година, Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган обобщиха главните резултати от двустранното съдействие и потвърдиха уговорката си за по-нататъшно усилване на взаимноизгодното партньорство сред Русия и Турция “, се споделя в известието.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР