Московският тромпетист Владимир Галактионов е сред участниците в третото издание

...
Московският тромпетист Владимир Галактионов е сред участниците в третото издание
Коментари Харесай

Стартира "Джаз Ерул Фест", участва и тромпетистът Владимир Галактионов

Московският тромпетист Владимир Галактионов е измежду участниците в третото издание на  " Джаз Ерул Фест ". Заедно с него на сцената в трънското село Ерул ще свирят едни от най- положителните български джаз музиканти.

Макар и към момента доста млад, тазгодишното издание е едвам трето подред, " Джаз Ерул Фест " набира все по- огромна известност.

Цветан Недялков, Атанас Миладинов, Стефан Кожухаров, Димитър Шанов, Атанас Хаджиев, Мартин Йотов и Иван Бороджиев, дружно с съветския тромпетист са част от основания особено за " Джаз Ерул Фест " октет. С тях ще пее Петя Станчева. Фестивалът стартира още през вчерашния ден с построяването на палатков лагер.

Днес, 20 август, в 17 часа е откриването, като първи на сцената ще се изявят възпитаници на Петя Станчева. След тях концерт ще изнесе групата " Джейпег ", които са в основата на фестивала, а огромният концерт с присъединяване на гостите ще стартира в 20.30 часа.

Инициативата е  на локални поданици и цели да разпространява хубостта на трънската природа и да съживи пограничния край. Организаторите дават обещание невероятни преживявания и красиви залези. Районът в близост предлага опция за наблюдаване на огромно разноообразие от птици и бозайници, редки типове растения и малко познати, спиращи дъха естествени гледки.

Гостите на фестивала ще могат да посетят антични светилища и манастири, да се допрян до вековни  дървета, да изкачат планински върхове.

 Тромпетистът Владимир Галактионов. Снимка: ФБ на Джаз Ерул Фест
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР