Мощните взривове във военновъздушната база Саки на анексирания Кримски полуостров

...
Мощните взривове във военновъздушната база Саки на анексирания Кримски полуостров
Коментари Харесай

Ройтерс изби рибата. Катастрофа за руските ВВС в Черно море!

Мощните гърмежи във военновъздушната база " Саки " на анексирания Кримски полуостров по-рано този месец са извадили от строя повече от половината от бойните самолети на съветския Черноморски флот, съобщи през днешния ден западен чиновник, представен от Ройтерс.

Във военновъздушната база покрай Новофьодоровка, на западния бряг на полуострова, който Русия анексира от Украйна през 2014 година, на 9 август проехтяха доста детонации.

Служителят, поискал анонимност, съобщи, че Украйна към този момент поредно реализира " кинетични резултати " надълбоко в тила на руснаците и това оказва отрицателно влияние върху логистиката на Русия и " забележителен психически резултат върху съветското управление ".

" Сега оценяваме, че събитията на летище " Саки " на 9 август са извадили от строя повече от половината от бойните самолети на авиацията на Черноморския флот ", сподели служителят.



На 12 август английското министерство на защитата съобщи в обновената си разследваща информация, че при гърмежа са били унищожени съветски бойни самолети и капацитетът на военноморския флот на Русия е бил съществено намален.

Служителят съобщи, че съветският Черноморски флот сега не е нищо повече от " флотилия за брегова защита ", която единствено понякога нанася ракетни удари, и че опитът му да заплаши с десант Одеса е бил възпрепятстван.

Длъжностното лице добави, че като цяло войната се намира в " миг на съвсем действен застой ". " Сухопътните сили на нито една от страните не разполагат с задоволително съсредоточена бойна мощност, с цел да стартират ефикасни настъпателни дейности, които по някакъв метод биха повлияли значително на хода на войната ", съобщи служителят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР