„Монделез Интернешънъл”, производител на познати по целия свят марки като

...
„Монделез Интернешънъл”, производител на познати по целия свят марки като
Коментари Харесай

Световен производител на шоколад търси дегустатори на заплата

„ Монделез Интернешънъл”, производител на познати по целия свят марки като „ Милка”, „ Кедбъри” и „ Орео” търси четирима души за своя екип дегустатори. Ако опцията да пробвате най-новите шоколади и сладки лакомства месеци преди целия останал свят ви се коства примамлива, то още по-хубавото е, че приказваме за работа на ненапълно работно време и заплата от 10,75 паунда на час (под междинното за Острова, само че ще е безочливост да желаете повече за до 8 часа дневно ястие на шоколад, нали?).

Като всяка публикация за работа, и тук има основни пълномощия, предстоящи от работодателя – да обичате сладко (изненадваме ви с това, уверени сме), да можете да описвате съгласно строго избрана процедура усета на продукта, да обичате да пробвате нови неща и да показвате професионално държание (а след толкоз доста шоколад това е мъчно, както добре знаем).

В хода на подбора ще има и „ изпит” за претендентите да покажат качествата си да разграничават тънките нюанси във усетите.

Позицията е в Обединеното кралство, само че евентуално конкуренцията ще е зверска. През предходната година сходна публикация притегли 6000 претенденти, в това число от не тъкмо близко разположените до Англия Съединени американски щати и Австралия.

До 8 март имате късмет да се пробвате и вие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР