Отряд от германските военновъздушни сили Eurofighter Typhoon в момента е

...
Отряд от германските военновъздушни сили Eurofighter Typhoon в момента е
Коментари Харесай

Германски изтребители Eurofighter патрулират над Балтийско море

Отряд от немските военновъздушни сили Eurofighter Typhoon сега е основан във военновъздушната база Лиелварде, където е претрупан да подсигурява сигурността и сигурността на въздушното пространство над и към Естония, Латвия и Литва, оповестяват от НАТО.

Самолетите на НАТО, назначени за задачата за въздушен надзор над Балтийско море, постоянно прeхващат съветски самолети, когато те не употребяват транспондери, с цел да се разпознават или не дават отговор на сигнали от ръководители на въздушно придвижване, което значи, че се появяват на радара просто като неидентифициран контакт.

Мисията на Baltic Air Policing се управлява от военновъздушната база Шяуляй в Литва, където сега испанските и португалските военновъздушни сили са разположили изтребители.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Литва и други страни от района са в обтегнати връзки с Москва

Допълнителна страна нормално покрива Балтийско море от въздушната база Амари в Естония, само че изтребителите са краткотрайно ситуирани в Латвия, до момента в който естонските военновъздушни сили усъвършенстват пистата.

Напрежението в района се увеличи, откакто Русия разгласи, че едностранно ще промени морските си граници .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР