Модният бранд Chloé обяви името на новия си творчески директор.

...
Модният бранд Chloé обяви името на новия си творчески директор.
Коментари Харесай

Сърцето ми винаги е било на Chloé - вижте кой е новият творчески директор на бранда


Модният бранд Chloé разгласи името на новия си креативен шеф. Това е Чемена Камали, която до скоро беше шеф по дизайна на подготвени за носене дамски дрехи за Антъни Вакарело в Saint Laurent.

Родена в Германия през 1981 година, Чемена приключва магистратура по мода в Централния университет по изкуствата " Сейнт Мартин " в Лондон. Камали се дипломира с отличие през 2007 година и към този момент има над две десетилетия опит, в това число дълъг стаж в Chloé. Тя стартира кариерата си в стилната къща като част от екипа на Фийби Фило, а по-късно се връща в нея като шеф по дизайна към Клеър Уайт Келър през 2013 година

Назначаването на Химена Камали за нов креативен шеф на Chloé бележи значимо завръщане за нея и за стилната къща. " Горда съм да поздравявам Чемена Камали в Chloé. Нейният извънреден креативен гений, богат опит и неповторима връзка с наследството и полезностите на марката я вършат натурален избор за марката. Визията на Химена, въодушевена от любовта ѝ към марката, ще бъде същински празник на неповторимото ДНК на Chloé. Чемена е по едно и също време креативен шеф и олицетворение на духа на Chloé. Вълнувам се да видя по какъв начин нейната визия ще се осъществя. " - споделя Рикардо Белини, президент и основен изпълнителен шеф на Chloé на уеб страницата на Richemont.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Chloé (@chloe)

" Сърцето ми постоянно е било на Chloé, откогато прекрачих прага му преди повече от 20 години. Завръщането ми е естествено и доста персонално. За мен е изключителна чест да поема тази роля и да надграждам визията, която Габи Агион и Карл Лагерфелд дефинираха при започване на историята на стилната къща. Надявам се да уловя прочувствената връзка и духа на Chloé за днешния ден. Много съм признателна на Рикардо Белини, Филип Фортунато и Йохан Руперт за тази опция и за тяхното доверие. " - споделя Чемена Камали.

" Chloé е значима и доста обичана част от Richemont. Завръщането на Chemena Kamali е вълнуваща нова глава за къщата, като се има поради нейната пристрастеност към наследството на марката и мощната ѝ връзка с Chloé. " - Филип Фортунато, основен изпълнителен шеф на отдел " Мода и аксесоари " в Richemont.

Камали ще показа първата си предколекция за Chloé в Париж през януари 2024 година, последвана от сбирката ѝ за есен-зима 2024 година по време на Седмицата на модата в Париж през февруари 2024 г.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР