Много необичайна, но пък щастлива двойка. Днес в svobodnazona.com ще ви

...
Много необичайна, но пък щастлива двойка.
Днес в svobodnazona.com ще ви
Коментари Харесай

Тези съпрузи държат световния рекорд за двойка с най-голяма разлика в ръста

Много необикновена, само че пък щастлива двойка.

Днес в svobodnazona.com ще ви срещнем с Джеймс и Клои Ластед от Обединеното кралство, които съумяха да слагат международен връх на Гинес заради голяма разлика във височината  си – съвсем 60 см.

Клоуи е висока 166,1 см, а нейният обичан е единствено 109,3 см, на 2 юни 2021 година техният връх беше доказан със документ от Книгата на върховете на Гинес.

 Тези съпрузи държат международния връх за двойка с най-голяма разлика в растежа

33-годишният Джеймс е диагностициран с диастрофична дисплазия, доста необичаен тип нанизъм. Но макар неговата специфичност, мъжът е сполучлив артист и водещ, а 27-годишната му брачна половинка е учителка.

Младите хора се срещнали през 2012 година в компанията на общи другари. И четири години откакто се срещнали, те се оженили. Сега двойката отглежда щерка си Оливия, която към този момент е на 3 години.

 семейство

Клоуи споделя, че постоянно е обръщала внимание на високите мъже, само че всичко се трансформирало фрапантно, откакто срещнала Джеймс.

„ Може би вашият фаворит няма да бъде индивидът, който си представяте сега … Надявам се, че нашата история ще научи другите, че не можете да съдите човек единствено по външните му данни. В края на краищата всеки има своя персонална история, която може да се крие зад излъган външен тип “, изяснява по-подробно момичето.

 двойка

Двойката е щастлива и изпълнена с вяра, а признанието им за международни рекордьори донесе достижения в фамилната съкровищница, с които с право се гордеят.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР