Много некомуникативно Гълъб Донев съобщи за комуникацията с Газпром“. Като

...
Много некомуникативно Гълъб Донев съобщи за комуникацията с Газпром“. Като
Коментари Харесай

Иво Инджов: Гълъб Донев говори неясно и объркано. Няма как да успокои, че позицията им е правилна

„ Много некомуникативно Гълъб Донев заяви за връзката с „ Газпром “. Като искаш да убедиш хората, че работиш и вършиш това, което ти си споделил, че е най-сигурно, не може по този начин да споделяш. Трябва да си явен, прецизен и безапелационен “, разяснява в " Тази заран " по bTV политологът доцент Татяна Буруджиева.

„ Българските политици отхвърлят да се държат в нормалност. Служебният министър председател вместо да застане като чешкия си сътрудник, който сподели, че ще дават визи на съветски туристи и ще купуват съветски газ “, добави тя.

„ Безспорно митингите си споделят тежката дума, а те може и да ескалират. Служебното държавно управление няма да договаря за нов контракт с " Газпром ". Има разнобой сред това, което приказва министър председателят и това, което приказва министърът на енергетиката “, изясни Иво Инджов, специалист по политически връзки.

Той посочи, че министърът Росен Христов е споделил, че опитите за заплащане към „ Газпром “ са спрени, а министър председателят е оповестил, че не са.

„ Гълъб Донев приказва неразбираемо и комплицирано. Няма по какъв начин да успокои, че позицията им е вярна “, добави Инджов.
„ Озадачаващ е фактът, че министър-председателят не може да показа с кого води диалози. Единствените, с които може да води диалози, са представители на „ Газпром “, тъй като това са търговски отношение. Ако не може да показа с кого води диалози, то те са политически “, уточни проф. Росен Стоянов, учител по политически връзки.

Според него би трябвало да се зададе въпрос дали е нужна институцията „ служебно държавно управление “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР