Много клишета твърдят, че ако любовта е краткотрайна и променлива,

...
Много клишета твърдят, че ако любовта е краткотрайна и променлива,
Коментари Харесай

Ето кога е дошло времето да се разделите с приятел

Много клишета настояват, че в случай че любовта е краткотрайна и променлива, то другарството би трябвало да трае постоянно. Това е стигма, на която няма за какво да вярвате. И едното, и другото касае човешки души и взаимоотношения, а това е тънка, фина материя, и търпи смяна, търпи развиване.
Всъщност е закононарушение към нас самите да се задържаме в връзки, които не ни носят успокоение, задоволство, естетика и топлина.
Ето няколко признака за това, че може би е време с някой другар да поемете разнообразни пътища. Без това да ви коства безсънни нощи и тежко възприятие за виновност.

1. Вече нямате общи тематики
Точно за това приказваме - хората се развиваме и променяме. Постоянно пренареждаме целите и ползите си. Може би вие сте в друг стадий от живота си, а може би просто търсите по друг метод по какъв начин да продължите. Ако не бързате да се видите със своя приятел/ка, с цел да споделите и да разберете по какъв начин е той/тя, евентуално разминавато към този момент е реалност.

2. Карате се непрекъснато
И това е обикновено, само че не е обикновено да го търпите. Човек няма потребност от сходен вид връзки в живота си. Точно противоположното - нуждаем се от разбиращи хора към нас, с които не е нужно да се усещаме непрекъснато в режим на самооправдание или пък укор.

3. Започвате да криете един от различен
Когато усетите, че ви се желае да скриете нещо от своя приятел/ка, евентуално това е знак, че близостта сред вас е в предишното. Приятелите са хората, с които може и би трябвало да бъдем най-открити. Просто приемете, че нещо се е трансформирало и продължете нататък.

4. Хващате се, че си завиждате
Няма значение кой на кого, значимото е, че се случва и това не е по никакъв начин добър знак за вашите връзки. В другарството има непорочност и тъкмо по тази причина някои хора го слагат по-високо от любовта даже. Завистта пък е трудно възприятие - и за едната, и за другата страна. Не стойте там, където я усещате.

5. Търсите се по обвързване
Това е малко като при любовните връзки - би трябвало да имаш тръпката, желанието да се обадиш на другия. Необходимостта да го видиш, да споделиш. Доверието, с което го даряваш, когато имаш да му казваш нещо значимо. Липсва ли, липсва и смисъл да вярвате в тези връзки. Потърсете другаде, където взаимността ще бъде лека и хармонична.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР