Много известни личности се считат за почти идеали, но очевидно

...
Много известни личности се считат за почти идеали, но очевидно
Коментари Харесай

7 снимки на женски знаменитости, които са снимани, за да отговарят на идеалите за красота

Много известни персони се смятат за съвсем идеали, само че явно не за всички – в мрежата има сметки, които се занимават с извеждането на така и така хубавите звезди до изцяло нереално равнище. В това им оказват помощ фоторедактори и филтри, които изглаждат кожата, уголемяват очите и трансформират зъбите в фантазия.

1. Моника Белучи

2. Майли Сайръс

3. Кейт Уинслет

4. Меган Маркъл

5. Джулия Робъртс

6. Лили-Роуз Деп

7. Кийра Найтли

8. Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи хареса обработката на фотографията си и даже се абонира за страницата на създателя. Други известни персони бяха измежду почитателите.

9. Марго Роби

10. Кристен Стюарт

11. Ан Хатауей

12. Емилия Кларк

13. Джиджи Хадид

14. Селена Гомез

15. Риана

16. Блейк Лайвли

17. Шакира

Но единствено консуматори на мрежата не бяха удовлетворени

В мненията потребителите се пробват да схванат за какво да трансформират външния тип на към този момент красивите дами до неразбираемост, трансформирайки ги в съвсем идентични хора.

След обработката всички те наподобяват еднообразно. Не виждате ли, че карате младежите и даже възрастните да се усещат да имат комплекси? Тази страница може да бъде доста нездравословна за младите девойки, които към този момент мислят, че не са прекомерно хубави. И в този момент се оказва, че тези звезди също не са съвършени?

Според Insider сходни изображения могат да повлияят негативно на самочувствието на хората, което ги кара да се усещат по-малко привлекателни. В последна сметка хората могат да видят тези обработени изображения в мрежата и да предположат, че звездите наподобяват по този начин.

Но всеки има разнообразни усети: някои харесват съвършени фотоси, до момента в който други избират естествеността. Основното нещо е да намерите това, което ви харесва.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР