Младоженци, които живеят в Швеция, дариха парите от букетите на

...
Младоженци, които живеят в Швеция, дариха парите от букетите на
Коментари Харесай

Младоженци дариха пари от букети за детско отделение в Бургас

Младоженци, които живеят в Швеция, подариха парите от букетите на своята женитба на Първо детско поделение на УМБАЛ-Бургас, оповестиха от лечебното заведение.

Дарителите са Ренета и Стоян Николови, които са станали семейство на 2 октомври в Поморие. Гостите на сватбата също приели концепцията - вместо да купуват цветя, да отделят средствата за благотворителна идея.

С дарената сума е закупена нужна за отделението инсталация - пулсоксиметри, цифров термометър и елементарни термометри, детски уред за кръвно налягане и лекарска чанта, оборудвана с всичко належащо за незабавен превоз.

„ Всичко към този момент е доставено в отделението, започваме да го използваме и благодарим на тези младежи за жеста “, показа началникът на Първо детско поделение доктор Борис Ангелов. Екипът на лечебното заведение разяснява, че Ренета и Стоян са следващата двойка, която посвещава сватбата си на благотворителна идея.

"Само за тази година четири млади фамилии поддържаха медиците от Отделенията по неонатология и Първо детско поделение на УМБАЛ Бургас с дарения за нужна инсталация и консумативи ", допълват от болничното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР