Възпитаниците на НУМСИ Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Флагман.бг

...
Възпитаниците на НУМСИ Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Флагман.бг
Коментари Харесай

Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд

Възпитаниците на НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров “ несъмнено са колоритни

Флагман.бг откри двама колоритни зрелостници, които сигурно могат да спорят за короната звездите на випуска в Бургас. Това са Ивета Генова и Радосвет Дуков, които приключват НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров “ с актьорско майсторство.

За тях това несъмнено не е единствено тапия, а и предопределение, тъй като и са доста, но доста колоритни и нищо чудно скоро да ги забележим на огромния екран - като хитови артисти.

„ Целият ми живот е роля, всеки ден е друга, непредвидена и скандална. Най-вече скандална и нелепост след нелепост. Малко ще би трябвало се кротнем, само че след довечера. Сега ще се разбием в хотел „ България “ и раздадем на 1100 % “, сподели Радосвет, който на бала си беше безупречно издокаран със сако пепел от рози, същият цвят риза и папионка.

Неговата дама Ивет, също бе безупречна - атрактивна вечерна рокля. Тя мечтае да стане новата Пенелопе Круз, с която има фактически има аналогия. Споделя единствено, че и липсва подобаващ бюст, само че знае, че това е елементарно поправимо.

Ивет отива в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов ", а Радосвет се е насочил към арабските емирства – Дубай. „ Отивам там, с цел да продавам петрол, ще карам огромен джип – ламборгини “, не излезе от роля Радовест.

Вижте повече във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР