Младоженци избраха да подкрепят каузата на фондация Даная в деня

...
Младоженци избраха да подкрепят каузата на фондация Даная в деня
Коментари Харесай

Младоженци подкрепиха каузата на фондация “Даная“ в своя специален ден

Младоженци избраха да поддържат идеята на фондация " Даная " в деня на сватбата си, поставяйки кутия за дарения, посредством която са събрани 635 лв.. Това заяви във Facebook Ани Стоянова - създател на фондацията и майка на Даная.

" От няколко дни се пробвам да напиша този текст. Започвам и не доправям, тъй като съзнавам, че каквото и да напиша няма да е задоволително ", написа тя в обществената мрежа.

" Двамата сияещи Човеци от фотографията са Жулиета Величкова и Красимир Александров. Те скоро подписаха брак и имаха прелестна женитба, тъй като се обичат, ние от фондация " Даная " също ги обичаме ", гласи още постът.

" И освен, тъй като фондация “Даная ” въпреки и нефизически, участва на техния най-прекрасен ден, а тъй като това, че те избраха нашата идея, е голяма чест и ние я осъзнаваме. Обещаваме, че няма да ги разочароваме и ще работим за по-добро и умерено бъдеще на децата и фамилиите. Те подариха на фондацията 635 лв. и доста, доста вяра, от която ние имаме голяма потребност ", написа още Ани Стоянова.

Фондация " Даная " се цели къмдетското опазване на здравето, в чийто център е детето, обществена система, в чийто център е поддръжката, обучение, което ще посее всичко останало.

По думите на Ани Стоянова зад Фондацията стои необикновен екип от заинтригувани и за дами.

Ако желаете да подкрепите активността на Фондацията, може да го извършите тук:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР