Младо семейство от Велинград направи дарение за Неонатологично отделение на

...
Младо семейство от Велинград направи дарение за Неонатологично отделение на
Коментари Харесай

Младоженци дариха пари от сватбата си за Неонатологията

Младо семейство от Велинград направи подаяние за Неонатологично поделение на МБАЛ-Пазарджик. Дарителите пожелаха дарената от тях сума от 450лв. да бъде употребена за закупуването на завивки за бебенцата, за които се поставят грижи в отделението.
27-годишната Нушка и 32-годишният Баръш Махмудови от Велинград подписват цивилен брак на 24 юли. В деня на тяхната женитба двамата си дават обещание в идващите месеци да създадат няколко дарения с част от парите, които получават от своите посетители на сватбеното празненство.
„ Баръш е готвач и доста обича работата си. Аз съм хлебар, пекар и сладкар. Ние обичаме храната и мислим, че е изкуство. С нея освен храниш тялото на човек, само че в случай че е поднесена красиво и с обич, храниш и душата. Родители сме на четиригодишно момченце, което желаеме да научим да обича хората и живота. Ние сме вярващи хора. Вярваме, че Бог оказва помощ на другите посредством нас и на нас посредством другите “, споделя Нушка Махмудова. А за 1 декември, когато е рождения ден на тяхното момченце, вършат подаяние на МБАЛ-Пазарджик.
„ Избрахме тази болница, тъй като сте болница, помагаща на доста хора. Решихме да дарим за най-малките, тъй като са най-беззащитни и носят най-големи сърца “, изясни дарителката Нушка Махмудова.
Сърдечни благодарности на семейство Махмудови за направеното подаяние.
Честит рожден ден на тяхното малко богатство!
Пожелаваме им да са здрави, да не престават да вършат добрини и да се радват на доста фамилно благополучие!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР