Младият визуален артист Стефан Стефанов ще открие първата си самостоятелна

...
Младият визуален артист Стефан Стефанов ще открие първата си самостоятелна
Коментари Харесай

Визуалният артист Стефан Стефанов с първа самостоятелна изложба My exaggerated minimalism

Младият образен актьор Стефан Стефанов ще открие първата си независима галерия на 21 юли в 18.30 часа в изложба “Нова арт спейс ”. Изложбата продължава до 25 юни. 

Като в калейдоскоп тя оглежда страсти, сънища и вероятности. Там всеки може да види подробност за себе си, да усети ритъма на днешния комплициран свят, да потърси отговори, само че и въпроси.

" Името на изложбата е My exaggerated minimalism   “Моят пресилен минимализъм ”, което единствено по себе си е оксиморон. Двете неща не работят дружно, само че в случай че погледнем какво действително съставлява минимализмът, това е една прекаленост, а всяка една прекаленост е пресилване ”, споделя Стефан Стефанов .

 По думите му това е игра на думи, която въплъщава стилистиката на самата галерия, която се състои от 13 плаката, които актьорът назовава “визуални метафори ”, тъй като това доста добре дефинира стила му като наличие. Всички са изпълнени с друга техника, само че все пак носят неговия почерк.

Артистът признава, че след много години в сферата, за първи път стъпва на краката си и стартира да се намира като еднаквост и да намира своя почерк, който е различим и по тази причина в този момент прави изложбата.

Чуйте още от изявлението на Катя Василева със Стефан Стефанов в звуковия файл .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР