Младият ирландски актьор - Пол Мескал, който беше уловен от

...
Младият ирландски актьор - Пол Мескал, който беше уловен от
Коментари Харесай

Новият мъж в живота на Анджелина Джоли влиза в `Гладиатор 2`

Младият ирландски артист - Пол Мескал, който беше уловен от папараци на среща със самата Анджелина Джоли, продължава да притегля вниманието към себе си.

Най-прясната вест към 26-годишният хубавец е обвързвана с идната екранизация на продължението на паметната продукция „ Гладиатор„ - филмът, който трансформира Ръсел Кроу в мегазвезда. Ролята му на гладиатора Максимус му завоюва пет от 12-те награди „ Оскар “, за които беше номиниран, в това число за най-хубав филм. 
                             

Очаква се фотосите на продължението на шлагера от 2000 година на Ридли Скот да стартират напълно скоро, като филмът този път ще се концентрира върху Мескал в ролята на Луций -  римлянин - наследник на Лусила (Кони Нилсен), племенник на Комод (Хоакин Финикс) и внук на Марк Аврелий (Ричард Харис). „ Гладиатор 2 “ ще бъде режисиран и продуциран още веднъж от Ридли Скот, а сценаристът на „ Наполеон “ Дейвид Скарпа ще приготви сюжета. 



Дизайнерът на костюмите - Джанти Йейтс, и дизайнерът на продукцията - Артър Макс, са същите, които работиха по истинския филм и несъмнено се оправиха брилянтно със дилемите си. Този път те ще ни върнат към 200-та година прочие н. е., когато ще се развива действието на кино лентата. Продължението се създава още от 2018 година, само че към момента фотосите не са почнали.

Пол Мескал, който нашумя с ролята си в сериала „ Нормални хора “, бе уловен на среща с Анджелина Джоли, която пък преди този момент беше снимана да гледа очарована неговата пиеса „ A Streetcar Named Desire “ на театралната сцена в Лондон. Всичко това даде мотив за изказванията, че двамата се срещат скрито от няколко седмици, а масло в огъня на тези клюки наля самият и Пол, който при започване на декември 2022 година постави завършек на 2-годишната си връзка с приятелката си – певицата Фийби Брийджес.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР