Снощи семействата бяха призовани да получат инжекции против магарешка кашлица,

...
Снощи семействата бяха призовани да получат инжекции против магарешка кашлица,
Коментари Харесай

Най-тежкото огнище на магарешка кашлица в Обединеното кралство от 40 години насам „може да е начало на нова епидемия“

Снощи фамилиите бяха призовани да получат инжекции срещу магарешка кашлица, в случай че към този момент не са предпазени, откакто гибелта на пет бебета от заболяването породи страхове от нови нещастия.

Експертите предизвестяват, че може да сме изправени пред най-голямото огнище от 40 години, в случай че незабавно не се подхващат дейности. На родителите също беше казано да внимават за признаци при децата, в това число хрема, възпалено гърло и „ свирещ “ звук при кашляне и да потърсят незабавна здравна помощ.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство заяви за 1319 случая в Англия през март, което е нарастване от 918 през февруари и 556 през януари. Имаше единствено 858 случая на „ 100-дневна кашлица “, която също може да аргументи увреждане на мозъка, през цялата предходната година.

Намаляването на имунизациите е упреквано за национално огнище от началото на годината – дружно с отслабен имунитет заради липса на обществено разбъркване в локдауните. Последните данни демонстрират, че приемането на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР