ШПИОНИТЕ ще бъдат разположени, за да осуетят банди с малки

...
ШПИОНИТЕ ще бъдат разположени, за да осуетят банди с малки
Коментари Харесай

Шпиони ще бъдат разположени, за да осуетят „терористите“ банди с малки лодки, казва сър Кейр Стармър

ШПИОНИТЕ ще бъдат ситуирани, с цел да осуетят банди с дребни лодки, които „ не са по-добри от терористите “, сподели сър Кийр Стармър.

Лидерът на лейбъристите ще разкрие през днешния ден проекти за командване за гранична сигурност, в случай че попадне в номер 10.

Звеното ще има пълномощия да управлява чиновници в службите за сигурност — в това число MI5 — Националната организация за битка с престъпността и полицията.

В тирада в Дувър той ще обещае стотици нови чиновници, които да смажат със £75 милиона финансиране от прекратяването на схемата в Руанда.

Съществуващите закони за битка с тероризма ще бъдат засилени, с цел да ориентирани към прекосяване на Ламанша, в това число изземване на телефони на незаконни мигранти за събиране на информация за бандите.

Контрабандистите, обвинени във връзки с проведената престъпност, също могат да бъдат проучени банките и пространствата им.

Сър Кеир ще употребява известието, с цел да притъпи офанзивите на торите, че му липсва благонадежден проект за преодоляване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР