Млада жена от социалните мрежи изригна срещу непрекъснатите обвинения, сипещи

...
Млада жена от социалните мрежи изригна срещу непрекъснатите обвинения, сипещи
Коментари Харесай

Дъщеря на полицай се изправи срещу протеста

Млада жена от обществените мрежи изригна против непрекъснатите обвинявания, сипещи се по служителите на реда охраняващи митинга, продължаващ към този момент 12 дни. Тя изрази недоволството си от " бълвоча, който се изсипва по тези хора ".

" Знаете ли какво е обичаният ти татко да тръгне за работа, да знаеш, че има вълнения и да те е боязън по кое време ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, с цел да може вие умерено да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите роми да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?! " Тези риторични въпроси задава в профила си във Facebook Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

" Ами - не знаете, уви! Вие единствено знаете да претендирате за правата си... НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са:

- да почитате индивида против вас и да не му посягате

- да пазите околната среда и публичното имущество, минимум тъй като те са построени с НАШИТЕ пари

- да спазвате публичния ред, тъй като това ни отличава от животните - разсъдъкът. "

В послеписа момичето споделя, че е живяла в Съединени американски щати и е била очевидец на тамошната работа на полицията, както и на отбраната, на която пазителите на реда могат да разчитат.

" Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „ Легни на земята с ръце на тила “ и при нейното несъблюдение, следва патрон. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни към този момент няма никаква ценностна система щом не почита хората, които му пазят здравето (лекарите), образоват децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)… ", приключва поста си Георгиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР