Митнически служители на ГКПП "Капитан Андреево" откриха 5 пистолета, захванати

...
Митнически служители на ГКПП "Капитан Андреево" откриха 5 пистолета, захванати
Коментари Харесай

5 пистолета задържаха на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " откриха 5 револвера, захванати с колана на панталона на мъж - турски жител, оповестиха от Агенция "Митници ".

Той е дошъл на пункта с товарен автомобил с турска регистрация и е пътувал от Турция през България за Германия.

Пред българските митнически чиновници водачът е показал постоянни документи за транспортираната стока. Служител е селектирал автомобила за щателна митническа инспекция. При осъществяването на персонален обзор на водача, митническите чиновници откриват на кръста му, захванати с колана на панталона, пет револвера Zoraki M 906. При първичния оглед се открива, че револверите са газови, преправени за бойни патрони. Контрабандно пренасяните револвери са били конфискувани. По случая е било формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.

През август т. година при щателни митнически инспекции на влизащи у нас от Турция коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево са открити 4 газови револвера и 95 патрона за тях, както и въздушна пушка, укрити в персоналния багаж на пасажери, сочи статистиката на митницата. Контрабандните револвери и боеприпасите са били арестувани, а на нарушителите са били формирани актове. По случаите са били формирани административно-наказателни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР