Мислех, че тази пандемия на Covid-19 е приключила миналото лято

...
Мислех, че тази пандемия на Covid-19 е приключила миналото лято
Коментари Харесай

Лекарят Анастас Иванов препоръча да се ваксинира всеки, който не преболедувал коронавируса



„ Мислех, че тази пандемия на Covid-19 е завършила предишното лято или началото на есента. Животът обаче ни кара да не бъдем толкоз наивни и една година по-късно, аз освен, че не мисля, че сме приключили тази зараза, само че ми се коства и съм уверен, че ще продължим да живеем с този коронависур “, сподели за БНР писателят доктор Анастас Иванов, прочут в литературните среди като Тео Буковски.
20 от неговите пациенти са умряли от ковид.

" Най-младият беше под 30 годишно момче, за което доста скърбя, тъй като с изключение на всичко друго той пишеше и стихове. Бяхме другари, с изключение на, че ми беше пациент. Беше се явил на състезанието „ Веселин Ханчев “, сподели в предаването „ Графити по въздуха “ доктор Анастас Иванов.

По думите му част от обществото има вяра в измислени конспирации, вместо да одобри, че съществува рисков ковид

Вирусът в действителност си сортира млади, здрави хора, които да ги унищожи . Тогава нямахме оръжие против този вирус - предходната година до декември, януари, в този момент към този момент имаме някакво оръжие и за мен е необяснимо  хора,  които не са го преболедували, които нямат контраиндикации като изразена мощна алергия или някакъв различен проблем да отхвърлят да одобряват, че имунизацията може да ги избави ".

Той заяви, че има пациенти, които са се разболели от ковид след имунизиране, само че никой от тях не е постъпил в болница.

„ Моят съвет е всеки човек, който не го е преболедувал да си постави ваксина. За тези, които не са го преболедували няма  различен метод да се предпазят от възможни затруднения “.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР