Минути след започването на Националния съвет на БСП Калоян Паргов

...
Минути след започването на Националния съвет на БСП Калоян Паргов
Коментари Харесай

Не допуснаха петима до гласуване на Националния съвет на БСП


Минути след започването на Националния съвет на Българска социалистическа партия Калоян Паргов и Кирил Добрев излязоха пред централата на левицата и заяви пред публицистите, че не ги позволяват до гласоподаване, както и още трима души.

По време на регистрацията в листата е посочено, че Паргов е с отнети права до 18 февруари, само че участва в Националния съвет. Той е безапелационен, че желае участието в Народно събрание на Българска социалистическа партия.

 
В тази страна има закони и решенията на висшите съдилища са наложителни и не подлежат на обжалване, разискване, пояснение, или Българска социалистическа партия да е над закона, както споделя една приятелка.
Калоян Паргов

Той съобщи, че животът на една партия стартира и завършва с решение на съда.

Той изрази терзание, че Българска социалистическа партия стартира да се трансформира в сектантска организация, в която само значимо нещо е какво ще каже основният шаман и няма никакво значение, че партията към момента се води част от европейското политическо семейство и че е в страна, която е член на Европейски Съюз в XXI век.

Петимата души, недопуснати да гласоподават на Народно събрание на левицата, единствено ще могат да участват.
Този път имам запис на шефа на деловодството, защото хората търсят доказателства за цялата тази история.
Кирил Добрев

Той добави, че внезапно са се сетили, че има наказване за част от групата от Пловдив, които до преди този момент са дали своят вот без никакъв проблем.

По думите му, през днешния ден не може да взе участие в гласуването и кметът на Перник, тъй като е изявил желание, че няма място в този орган. " От изявяването на желание до действителното овакантяване на органа, има други дейности, които индивидът не е приключил ", изясни Добрев.

Според него най-важното нещо, което през днешния ден би трябвало да се случи е насрочване на конгрес и Корнелия Нинова да бъде отстранена от лидерското място.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР