Минск. Никола Дипчиков не успя да стане първият българин, който

...
Минск. Никола Дипчиков не успя да стане първият българин, който
Коментари Харесай

Гасанов победи Никола Дипчиков с нокаут във втория рунд

Минск. Никола Дипчиков не съумя да стане първият българин, който да завоюва купа в чеченската организация ACA. Преди минути той показа клетката с Магомедрасул Гасанов в основната борба на ACA 121, което се организира в Минск. Битката им беше за краткотрайната купа в междинна категория на организацията. В първия рунд видяхме доминация от страна на Гасанов.

Той съумя да придвижва борбата с лекост на земята и означи над 5 събаряния. Дипчиков не съумя да откри отговор за Гасанов и неговата битка. Във втория рунд Никола опита да изрита Гасанов, само че се подхлъзна, което даде преимущество на Магомедрасул и той се вкопчи за нашето момче. Гасанов придвижи багра на земята, където зае доминантна позиция и стартира да вкарва удари.

Никола опита да се отбрани, само че нямаше по какъв начин да се измъкне от това състояние, което принуди рефера да спре багра при започване на втория рунд. Така Гасанов печели краткотрайната купа и ще сплотява купите със Саламу Абдурахманов.

С тази загуба Дипчиков се разделя със серия от 4 следващи победи. Гасанов от своя страна навлезе в серия от 12 следващи победи.

Източник:

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР