Министерството на външните работи (МВнР) съобщи, че след отправено запитване

...
Министерството на външните работи (МВнР) съобщи, че след отправено запитване
Коментари Харесай

Външно с гореща новина за Пепи Еврото

Министерството на външните работи (МВнР) заяви, че след отправено питане от тях по отношение на българския жител Петьо Петров заради големия медиен интерес, е получен отговор, че от полицията е направена информация и в Дубай няма информация за такова лице.

" Предвид обстоятелството, че данните се отнасят съответно за Дубай, Министерство на външните работи изпрати нота с молба за спомагателна информация, дали лицето се намира в ОАЕ. В случай че бъде възложен отговор, той би следвало да се отнася за всичките седем емирства. Министерство на външните работи продължава да следи случая, като ще осведоми при нови данни ", показват от ведомството.
-->
Към момента Петьо Петров, известен още като Пепи Еврото, е търсен с Европейска заповед за арест, въз основата на която е разгласен за търсене в Шенгенската осведомителна система и по канала на Интерпол.

Информацията за издирването е забележима за полицейските служители на държавите–членки на Шенген и Интерпол. В общодостъпната страница на Международната организация на Интерпол заповедта не е оповестена, оповестиха публично от Министерство на вътрешните работи.

От няколко дни в общественото пространство се появиха клюки, че Петров е умрял в Обединените арабски емирства.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР