Министерството на отбраната на Русия съобщи, че руските сили за

...
Министерството на отбраната на Русия съобщи, че руските сили за
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Русия съобщи за свален украински Су-25

Министерството на защитата на Русия заяви, че съветските сили за противовъздушна защита са свалили украински аероплан Су-25 край град Изюм, написа Лента.ру.

Руски системи за противовъздушна защита смъкнаха украински аероплан Су-25 на 15 километра южно от Изюм. Освен това съветските ракетни войски и артилерия поразиха 811 обекта на Въоръжените сили на Украйна, заяви пред публицисти формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

Според организацията съветските ракетни сили са поразили 43 командни пункта на украинските войски, 8 конвоя с гориво за военна техника и 760 зони за централизация на жива мощ на съперника.

Така съветската авиация е унищожила за една нощ 67 региона на централизация на персонален състав и украинска военна техника, сподели Конашенков.

По-рано ведомството сподели фрагменти от работата на екипажите на ударни хеликоптери Ка-52 върху военна техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Руските водачи са работили по двойки и нанасяли удари с управляеми авиационни ракети по огневата позиция на украинския артилерийски батальон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР