Министерството на младежта и спорта дава БФС на разследващите органи

...
Министерството на младежта и спорта дава БФС на разследващите органи
Коментари Харесай

БФС опровергава: Разполагаме със снимков материал!

Министерството на младежта и спорта дава БФС на проверяващите органи след осъществена инспекция. Тя е обвързвана с клуб взел участие в конгреса на 12 октомври. Във видео оповестено на уеб страницата на министерството ръководителят на УС на ФК Стандарт Шивачево споделя, че не упражнява активност от 2019 година насам.

„ Като ръководител на УС на ФК Стандарт не съм упълномощавал пратеник да съставлява клуба на конгреса и надлежно подобен е участвал без мое познание и единодушие “, съобщи Динко Николов.

Освен това от БФС са дали документи на спортното ведомство, че ДЮШ на Стандарт е взел присъединяване в няколко футболни шампионата и е спечелил един от тях, в интервала, в който клубът не е развивал активност. Това е и повода от министерството да се съмняват в достоверността на тези документи и поради, което ги предават на проверяващите органи.

„ Пред мен е протокол от 18 септември 2021 година ФК Стандарт Шивачево, с който е излъчен пратеник на конгреса на 12 октомври. Никога не сме претендирали упълномощаване за установяване на пратеник с решение на управителния орган, и той е при нас сега “, съобщи Попов пред NOVA.

Той опроверга изказванията на шефа на Стандарт Шивачево, че клубът не е развивал активност и съобщи, че БФС разполага със снимков материал от присъединяване на ДЮШ на клуба във футболни шампионати. Доказателствата ще бъдат предоставени на способените органи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР