Министерството на финансите отговори на критиките на президента Румен Радев

...
Министерството на финансите отговори на критиките на президента Румен Радев
Коментари Харесай

МФ отвърна на Радев за разоряващия бюджет

Министерството на финансите отговори на рецензиите на президента Румен Радев по отношение на оферти план на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 година

По-рано през днешния ден президентът съобщи, че държавното управление предлага "разоряващ бюджет и големи разходи без цели, без проект, без ясни процедури, без аргументация за резултатите от тези разходи ".

От финансовото ведомството демонстрираха писмо от администрацията на президента, в което липсват забележки. Документът е написан от основния секретар на президента - Димитър Стоянов, който е и неговата дясна ръка.

По мотив сериозните оценки от страна на президента на Република България Румен Радев за оферти от Министерството на финансите план на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 година и Актуализираната средносрочна бюджетна прогноза за интервала 2021-2023 година, представляваща претекстовете към него, Ви осведомяваме, че Администрацията на президента съгласува документите в сходство с член 32 от Устройствения устав на Министерски съвет и неговата администрация без да са изпратени бележки, се споделя в позицията на Министерството на финансите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР