Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов заедно с

...
Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов заедно с
Коментари Харесай

В Пловдив откриха китайски офис за онлайн търговия със селскостопански продукти

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов дружно с китайския си сътрудник Хан Чанфу откриха Офис за контакти на асоциация Шънджън Крос-Бордър И-Комерс (Shenzhen Cross-Border E-Commerce Association). Офисът за контакти ще обслужва логистичня център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули в страните от самодейността „ 16+1 “. Центърът се намира в Тракия икономическа зона, Пловдив. Платформата дава опция за електронна търговия сред Китай и страните от Централна и Източна Европа, и Западните балкани.

„ Платформата подсигурява съгласуваност сред юридическите лица и държавните управления. Това е бърз, сигурен и комфортен метод за съгласуваност. Даваме опция на производителите да качват своите артикули и чрез построената съгласуваност за действителна търговия b2b и b2c “, съобщи Васил Гелев, шеф на Центъра за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

На 24 ноември 2017 година, в Тракия Икономическа Зона - Пловдив, беше открит първият “16+1 Логистичен център за електронна търговия и Павилион за селскостопански и други продукти” – България. Той ще координира и предизвиква сполучливата реализация на плана сред участниците. На територия от над 10 дка ще бъде построена нова инфраструктура включително търговски и складови площи, както и административни пространства за реализиране на търговски интервенции.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР