Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров награди съветника си проф. Мира

...
Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров награди съветника си проф. Мира
Коментари Харесай

Здравният министър награди съветника си за препоръките за COVID мерките

Министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров награди съветника си проф. Мира Кожухарова със златен орден на ведомството поради приноса ѝ в ръководството на Коронавирус рецесията.

" Ако някой ни е оказал помощ най-вече със препоръки, оценки, разбор, рекомендации по какъв начин да действаме в тази обстановка, тъй че хора да не бъдат оставени без здравна помощ, само че и да не стигаме до локдаун, това е проф. Мира Кожухарова. Допълни, че " това, което тя прави, е в полза на нашите сънародници ".

Епидемиологът отговори, че за нея е било шанс да работи с сегашния екип на министерството. " Аз изпълнявах ролята на мърморещия човек. Понякога ме слушаха, от време на време не. Ако мислите, че постоянно сме се усмихвали, не е по този начин. Поскарвахме се, което също не беше неприятно ", сподели проф. Кожухарова.

Преди това екипът на Министерството на здравеопазването показа данни, че спадът на заболеваемостта от ковид продължава. По време на ръководството на Стойчо Кацаров и екипът му в страната не бяха затваряни сектори в името на ограничението на разпространяването на ковид. През втората половина на октомври влезе в действие условие за наложителен достъп до публични със документ за COVID-19 откакто управляващите определяха вълната като. През ноември България още веднъж бе на челните места в света по смъртност, обвързвана с ковид.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР