Министърът на спорта Радостин Василев утре ще подаде оставка и

...
Министърът на спорта Радостин Василев утре ще подаде оставка и
Коментари Харесай

Радостин Василев спазва дисциплината и подава оставката си утре


Министърът на спорта Радостин Василев на следващия ден ще подаде оставка и евентуално ще се върне като народен представител от " ИТН " в Народното събрание. Това стана ясно от коментара му в коридорите на Народното събрание. Той пристигнал в законодателния орган, с цел да види сътрудниците си от парламентарната група.

било политическо решение. Тук има дисциплинираност, регистрира Василев.

Министерство на спорта нямало забележки по бюджета. Основните разногласия в обединението били в Народното събрание , по думите на Василев.

Министрите в кабинета работели добре, съгласно него. Аз работя добре с безусловно всички, които съблюдават закона и морала, акцентира министърът на спорта. Василев се надява наследникът му да продължи битката в корупцията с спорта. Министрите на Има Такъв Народ били предизвестени, че излизат от властта, а и " доста пъти " тематиката се коментирала с партията.

Радостин Василев уточни, че в случай че в Министерството на спорта отиде министър като Красен Кралев нищо нямало да се случи, само че не има вяра това да се случи. Битката му с някогашния състезателен министър не била персонална, а била борба на законодателството.

Попитан за какво е в черно, той посочи, че е напълнял малко и по тази причина е в черни облекла. Да не бъдем пророци, нищо не се знае, сподели той по отношение на бъдещето му на народен представител.

Припомняем, че по рано през днешния ден министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов съобщи, че е подал оставката си.
 Гроздан Караджов е подалият оставката си
Гроздан Караджов е подалият оставката си

Обвиненията на Политическа партия били трикове и селски вечеринки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР