Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков се

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков се
Коментари Харесай

Министър Шишков се срещна с представители на транспортния бранш

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков се срещна с изпълнителния шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев и шефа на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ Бойко Рановски във връзка идно затваряне на част от пътя Мездра – Ботевград, в сектора Мездра – Ребърково, за тежкотоварни камиони. Това се постанова поради осъществяване на взривни действия в сектора, свързани с построяването на скоростния път Видин - Ботевград. На срещата бе разискван въпросът за обезпечаването на различни направления за прекосяване на тежкотоварния трафик в региона за времето, в което трасето ще бъде затворено.

„ Целта на днешната среща е да обсъдим дружно това, което следва във връзка със строителните действия по втория лот на скоростния път Видин – Ботевград и по-конкретно в сектора Мездра – Ребърково и да осигурим предвидимост за превозвачите, с цел да имате време за реакция и да изберете маршрут за прекосяване на камионите “, акцентира по време на срещата министърът. Той изясни, че разновидностите за обходни направления, по време на взривно-строителните действия, са по второкласния път II-13 през Плевен в посока Монтана или през прохода Петрохан до началото на зимния сезон и през Роман.

От Съюза на интернационалните превозвачи поеха ангажимент да срещнат своите членове с идното затваряне на част от пътя Мездра – Ботевград и да обсъдят разновидностите за обходни направления за прекосяване на тежките камиони.

В срещата участваха още заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Захари Христов, инж. Десислава Паунова - член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, и представители на транспортния отрасъл.

*Източник: www.mrrb.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР