Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в

...
Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в
Коментари Харесай

Алекс Гърдева спечели финала на звездния отбор в Hell’s Kitchen

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач измежду звездите ” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната конкуренция. Враждата сред двете дами беше едно от централните събития в тима на Златните и беляза тяхното показване през последните няколко седмици.

Кулинарното съревнование за 100 000 лв. на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха присъединяване в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за рисковите трикове на началник Никола, началник Светла и началник Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при връзката, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

По време на финала на звездния тим Бони и Гърдева трябваше да подготвят двустепенно меню за особено подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, началник Виктор Ангелов и су-шефовете - началник Светла и началник Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха успеха на риалити звездата.

Винаги усмихнатата Алекс Гърдева също беше посетител в подкаста “Кухнята след Ада ” при започване на сезона. Епизодът с Гърдева, в който разкрива за какво не чака да завоюва Hell’s Kitchen, може да си припомните в NOVA PLAY, и YouTube.

Големият край на следващия ден ще опълчи изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един против различен, един до друг с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. Кой ще грабне огромната премия и купата “Най-добър готвач на България ”?

Не пропускайте огромния край на Hell’s Kitchen 6 на следващия ден, 16 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в  и формалните профили на предаването във,  и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в,  и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР