Министърът на правосъдието връчи днес удостоверение за българско гражданство на

...
Министърът на правосъдието връчи днес удостоверение за българско гражданство на
Коментари Харесай

Министър Ахладова връчи удостоверение за българско гражданство на д-р Заргар

Министърът на правораздаването връчи през днешния ден уверение за българско поданство на доктор.
На церемонията в Министерство на правораздаването участваха още министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, по чиято самодейност бе задвижена процедурата за приемане на българско поданство на иранския доктор, както и Областният шеф на Разград Гюнай Хюсмен.
 Исперихският лекар Абдулах Заргар към този момент е български жител Исперихският лекар Абдулах Заргар към този момент е български жител
Вицепрезидентът Илияна Йотова подписа през днешния ден декрет за придобиване на българско поданство от доктор Абдулах Заргар. Решението за дава...
„ За мен е огромна чест и отговорност да връча удостоверението за българско поданство на господин Заргар, и то по един доста значим мотив - за заслуги към опазването на здравето на България. Нека постоянно да имате признанието на българските жители “, сподели министър Ахладова.
От своя страна министърът на опазването на здравето проф. Ангелов съобщи, че от през днешния ден редиците на българските лекари се усилват с още един заслужен български доктор. „ Продължавайте на помагате на българите “, пожела проф. Ангелов.
Д-р Заргар благодари за огромната чест и разяснява, че от тук нататък като жител на България ще се стреми да отговори на високата оценка, която е получил от обществото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР