Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов инспектира границата ни с Турция и Гърция от хеликоптер

Министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността направи оглед от хеликоптер на границата ни с Турция. Целта на инспекцията е разполагането на подразделенията на армията, в случай че се наложи тяхното присъединяване в опазването на границите в резултат на евентуален миграционен напън.

„ Всичко към българо-турската граница са извънредно спокойни. Около Одрин има скупчване на 4-5 хиляди индивида. Границата е оборудвана с съвременна техника, има и термокамери. Опасенията, които могат да зародят, е единствено при прекосяването на огромни групи от хора. От Свиленград до Ивайловград е най-рисковия сектор, защото сходни оградителни уреди на българо-гръцката граница няма “, разяснява министърът на защитата.

Каракачанов ще инспектира елементи от границата ни с Турция и Гърция

Каракачанов успокои, че на този стадий сходни огромни скупчвания няма по българските граници.

Днес министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността издаде заповед за привеждане в подготвеност на 300 военнослужещи от Сухопътните войски и 50 от състава на Съвместните сили за специфични интервенции, по документално искане на министъра на вътрешните работи Марин Младенов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР