Русия е арестувала повече от 20 души във връзка с

...
Русия е арестувала повече от 20 души във връзка с
Коментари Харесай

Руският шеф на шпионажа казва, че повече от 20 са арестувани за смъртоносна атака на концерт

Русия е арестувала повече от 20 души по отношение на офанзива, която умъртви повече от 140 души в концертна зала покрай Москва през март, сподели ръководителят на ФСБ сподели службата за сигурност, добавяйки за първи път, че групировката ИДИЛ (ISIS) е координирала нападението.

ИДИЛ неведнъж пое отговорност за офанзивата от 22 март, само че Русия неведнъж се опитваше да свърже Украйна и Запада с офанзивата.

Ръководителят на ФСБ Александър Бортников е представен да споделя от организация Риа Новости в петък, че „ подготовката, финансирането, офанзивата и отстъплението на терористите са били координирани посредством интернет от членове на провинция Хорасан [ISKP или ISIS-K ], ” клон на ИДИЛ, деен в Афганистан и Пакистан.

Бортников не отхвърли украинската позиция в изказванията си в петък, за които не е дал доказателства, като сподели, че „ след довеждане докрай на офанзивата терористите са получили ясни указания да се придвижат към украинската граница, където от другата страна „ прозорец “ беше подготв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР