Майка, която е гледала как партньорът й умира при трагичен

...
Майка, която е гледала как партньорът й умира при трагичен
Коментари Харесай

Трагичните последни думи на мама към партньора, преди той да загине при ужасяваща катастрофа с джет

Майка, която е гледала по какъв начин сътрудникът й умира при драматичен случай с джет, до момента в който е държала четиримесечната им щерка, споделя, че последните й думи са били „ бъди в сигурност, обичам те “.

Шарлот Лескот, на 31 години, живееше в Дубай с колегата си Али Уотсън, тогава на 28 години, и тяхната щерка Сули, в този момент на три години, по това време. Семейството искаше да тества Дубай, с цел да има " по-добро качество на живот ". Двойката беше на разходка с лодка с другари на 6 декември 2020 година, когато Али се качи на джет ски.

Внезапно инструкторът се сблъска с Али и го умъртви мигновено. Шарлот беше сломена и се бореше да продължи за Сули, когато разбра, че животозастрахователната им лавица не е дейна. Сега тя покачва осведомеността, с цел да се увери, че другите са финансово осведомени и да резервира паметта на Али жива.

Шарлот, основател на наличие, от Бирмингам сподели: „ Ходихме на лодка с куп другари. Той беше на открито във водата на джет и инструкторът се сблъска с него, държах б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР