Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн.

...
Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн.
Коментари Харесай

Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн. лева в Румъния

Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн. лв. в Румъния.Граничните служители на реда в румънския град Калафат откриха към 40 кг метамфетамин в камион. Той е  ръководен от български жител.

На 23 май на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин-Калафат “ мъж, ръководещ товарен автомобил, е подбран за инспекция. Той е пътувал за Германия и е показал документи, че транспортира стъкло. При претърсването обаче, граничните служители на реда, взаимно с българските си сътрудници, разкрили скрити в тапицерията в кабината няколко пластмасови кутии, съдържащи твърдо вещество под формата на кристали.

След инспекцията са открити 40 броя кутии, съдържащи общо към 40 кг наркотично вещество на стойност към осем милиона леи. 52-годишният българин е арестуван и е разследван за интернационален трафик на опиати. Той ще остане в ареста за период от 30 дни.

Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн. лв. в Румъния 24.05.24 18:11 Шампионът във „ Формула 1 “, Люис Хамилтън с най-хубаво време в Монако (ВИДЕО) 24.05.24 17:55 Международният съд на Организация на обединените нации разпореди на Израел да приключи неотложно офанзивата си в Рафах (ВИДЕО) 24.05.24 17:25 Европейска комисия с условие към България, да таксува товарните камиони, съгласно замърсяването 24.05.24 17:07 Наркооранжериите с марихуана в „ Орландовци “ се оказаха две 24.05.24 16:45

SafeNews напомня, че през февруари, при огромна акция на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и ДАНС са открити Над 130 кг опиати от Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и ДАНС на Автомагистрала „ Тракия “ край Пловдив. Това заяви на брифинг заместник-окръжният прокурор Галина Андреева – Минчева. Двама са задържани – 47-годишен македонец и 43-годишен българин.

Шефът на ДАНС в Пловдив Николай Петров уточни, че е получена оперативна информация за превозване на количество марихуана с придвижване от Западна Европа към Турция.
Веднага след определяне на возилото, е основано оперативно взаимоотношения с пловдивската полиция и ГДБОП. Така се стигнало до задържането на водача и откриването на 130 кг вакумирана марихуана.

Източник: NOVA

Още вести четете в: Uncategorized За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР