Министърът на отбраната Георги Панайотов не дойде на блиц-контрола на

...
Министърът на отбраната Георги Панайотов не дойде на блиц-контрола на
Коментари Харесай

Военният министър се разболя, не дойде на блиц-контрола в парламента

Министърът на защитата Георги Панайотов не пристигна на блиц-контрола на Комисията по защита заради здравословни аргументи. Това разгласи ръководителят на Комисията Атанас Зафиров при започване на днешното съвещание, оповестяват от " Фокус ".
Дневният ред предвиждаше военният министър Георги Панайотов да дава отговор на настоящи устни въпроси на членовете на комисията. В последна сметка Комисията по защита реши да продължи с разглеждането Доклада за положението на защитата и въоръжените сили на Република България през 2020 година, което беше втора точка в дневния ред на съвещанието. В работата на комисията по тази точка ще вземат присъединяване зам.-министрите на защитата Александър Петков и Пламен Йорданов, началникът на защитата адм. Емил Ефтимов и ген. Цанко Стойков, заместник-началник на защитата.
Отсъствието на министъра на защитата обаче провокира дискусия в комисията. Заместник-председателят на Комисията по защита Христо Гаджев от ГЕРБ изрази своето неодобрение от отсъствието на министър Панайотов. " Започвам да виждам една наклонност от страна на министъра - няколко пъти поред и на парламентарен надзор в зала, и в този момент внезапно внезапно си намира работа или нещо се случва ", сподели Гаджев. Той съобщи, че това се случва към този момент трета седмица. Христо Гаджев означи, че това е последното съвещание на комисията и финален действителен късмет на народните представители да зададат въпроси към министъра.
Отговори му ръководителят на Комисията по защита Атанас Зафиров. " Споделям вашата констатация и угриженост. Бях известен преди половин час от парламентарния секретар на защитата, че министърът е болен, т.е. към 9.00 ч. Предните седмици в действителност отсъстваше
министърът от страната. Извинителни са аргументите ", съобщи още Атанас Зафиров.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР