Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на
Коментари Харесай

Министър Кралев подкрепи Варна Сити в Шампионската лига по футзал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних поддържаха българския първенец по футзал „ Варна Сити “ в първата му среща от Шампионската лига. Варненският отбор е в доста тежката група H с израелския „ Макаби Нахалат ” и грузинския „ Джорджианс “.

В  първото си тестване в Двореца на културата и спорта в морската ни столица момчетата на играещия управител Благовест Марев се изправиха против израелския първенец, от който изгубиха трагично с 2:3. Двата тима направиха същинско шоу за публиката, която беше пристигнала да поддържа родния отличник. През първото полувреме футболистите на „ Макаби Нахалат “ си осигуриха удобна преднина от 2:0, само че след почивката варненците излязоха стимулирани и притиснаха съществено израелския си противник. Нашите диктуваха темпото през цялата втора част и единствено положителните намеси в отбрана на играчите на „ Макаби “ и гредите попречиха на варненския отбор да доближи най-малко до точката.

Преди срещата министър Кралев посети тима в съблекалнята и пожела на футболистите триумф в идните срещи. В знак на признателност играчите на българския първенец му връчиха почетен плакет.

Преди да стане министър Красен Кралев бе ръководител на Комисията по футзал към БФС и постоянно е бил покрай този спорт и го е подкрепял. От няколко години футзала получава поддръжка от страната.

Следващата среща на „ Варна Сити “ е в събота от 19,00 ч. против грузинския „ Джорджианс ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР